­

BioMax 30 Pillefyr

Dansk kvalitet når det er bedst - 15,1kw Pillefyr.

Vi er din specialist i indjustering af BioMax 30 pillefyr

Hos NH Bioservice er vi specialist i at indstille og justere dit BioMax 30 pillefyr og har gennem vores samarbejde med VVS Eksperten indgående kendskab til både fyret og dets muligheder.

Får pillefyret indstillet korrekt og spar penge!

Et korrekt indstillet pillefyr benytter færre piller og udnytter den enkelte pille meget bedre. Det betyder besparelser for dig, idet der skal benyttes mindre brændsel for at opnå den ønskede varme.

Informationer omkring BioMax 30

Den nye BioMax 30 er det nyeste skud på stammen inden for pillefyr. Virkningsgrad på hele 89,4% ved norminel drift og hele 89% virkningsgrad ved lavlast. Lavlast er det niveau, hvor fyret kører det meste af tiden i de fleste huse.

BioMax 30 er konstrueret til afbrænding af træpiller og træpillerne bør ikke være større end ø8 x 20 mm.

Styringen er 100% digitalt og trinløs modulerende. Det vil sige, at den hele tiden tilpasses med den effekt, der forbruges. Lækkert display med dansk tekst. Let indstilling.
Alle parametre, som f.eks. pillemængde, luftmængde og eltænding kan reguleres på styringen. El-tændingen og den modulerende drift gør, at pillefyret kan køre med optimal virkningsgrad hele året.
Røggastemperaturføler er inkluderet.
Den eksterne snegl giver mulighed for at placere pillebeholderen frit hele vejen rundt om kedlen. Sneglen fås i forskellige længder - helt op til 4 m. Leveres standard med 2 m. snegl.

Testet og godkendt efter EN 303-5 Klasse 3 med særdeles gode resultater.

Dokumentation til BioMax 30

Manual BioMax 30 PDF

BioMax 30 prøvningsattest

BioMax 30 brochure
Har du spørgsmål? Kontakt os på
2166 2288

 

­