­

BioBoiler BB14 Pillefyr

Dansk kvalitet når det er bedst - 14kw Pillefyr.

Vi er din specialist i indjustering af BB14 pillefyr

Hos NH Bioservice er vi specialist i at indstille og justere dit BB14 pillefyr og har gennem vores samarbejde med både VVS Eksperten og VVS Grossisten indgående kendskab til både fyret og dets muligheder.

Ny opdatering af styring til BioBoiler BB14 Pillefyr!

Så er den nye opdatering endelig kommet, hvilket blandt andet betyder at du nu kan køre med brændsel på under 2.0 i indstilling.
Hos NH Bioservice har vi naturligvis udstyret til at lave opdateringen.

Kontroller din software, sluk fyret på kontakten, når den starter, kan der ses i styringen at den skriver V3.xx eller V4.xx seneste versioner er V 3.09 og V 4.21.
V 4.21 kan ikke ligges i 3.xx styringer. - kontakt os allerede idag og forhør om muligheden.

Får pillefyret indstillet korrekt og spar penge!

Et korrekt indstillet pillefyr benytter færre piller og udnytter den enkelte pille meget bedre. Det betyder besparelser for dig, idet der skal benyttes mindre brændsel for at opnå den ønskede varme.

Informationer omkring BioBoiler BB14

Brænderen er monteret foran på kedlen på en svinglåge, så brugervenligheden er optimal. Elektronisk tilbagebrændingssikring. Brænderhovedet er lavet i støbejern. Super isolering - 50 mm. på kedlen og 20 mm. omkring brænderen

BB 14 er konstrueret til afbrænding af træpiller. og træpillerne bør ikke være større end ø8 x 20 mm.

Styringen er 100% digitalt og trinløs modulerende. Det vil sige, at den hele tiden tilpasses med den effekt, der forbruges. Lækkert display med dansk tekst. Let indstilling.
Alle parametre, som f.eks. pillemængde, luftmængde og eltænding kan reguleres på styringen. El-tændingen og den modulerende drift gør, at pillefyret kan køre med optimal virkningsgrad hele året.
Røggastemperaturføler er inkluderet.
Den eksterne snegl giver mulighed for at placere pillebeholderen frit hele vejen rundt om kedlen. Sneglen fås i forskellige længder - helt op til 4 m. Leveres standard med 2 m. snegl.

450 Liter Silo er inkluderet i prisen.
Testet og godkendt efter EN 303-5 Klasse 3 med særdeles gode resultater.

Dokumentation til BioBoiler BB14 Pillefyr


Manual BB14-Bio Boiler PDF

Har du spørgsmål? Kontakt os på
2166 2288

 

­