­

Bio 18 pillebrænder

Vi er din specialist i indjustering af Bio 18 pillebrænder

Hos NH Bioservice er vi specialist i at indstille og justere din Bio 18 pillebrænder og har gennem vores samarbejde med både VVS Eksperten og VVS Grossisten indgående kendskab til både fyret og dets muligheder.

Ny styringsversion til dit Bio18 anlæg!

Sørg for at dit anlæg benytter den nyeste og mest effektiv styring - det sparer dig både tid og penge, da du opnår mere optimal forbrænding og mindre forbrug. Hos NH Bioservice har vi den nyeste styring til dit Bio18 Pillefyr. Kontakt os for tidsbestilling.

Får pillebrænderen indstillet korrekt og spar penge!

En korrekt indstillet pillebrænder benytter færre piller og udnytter den enkelte pille meget bedre. Det betyder besparelser for dig, idet der skal benyttes mindre brændsel for at opnå den ønskede varme.

 

Informationer omkring Bio 18

BIO 18 pillebrænder er monteret med en digital BIO styring, som er udviklet, så den søger for en økonomisk modulerende fyring, som opfylder de nyeste krav til virkningsgrad og emission.
BIO styringen kører 100% trinløs modulerende, og der er indbygget rense-blæs, snegltid og timer,så fyret kan starte/stoppe, op til 3 gange i døgnet ved sommerkørsel.
Er monteret på en Hercules støbejernskedel med stor godstykkelse og vandfyldt rist, som sikrer lang levetid af kedlen. Gennemtænkt og veludført anlæg i høj, dansk kvalitet, til den rigtige pris.
Pillebrænderen er selvtændende på ca. 4 min. med den robuste rustfri elpatron. Under driften modulerer BIO styringen effekten for at opnå og opretholde den indstillede kedeltemperatur.
Ved modulering forstås, at BIO styringen varierer fyrets effekt ved at variere blæserens hastighed og sneglemotorens køretid i.h.t. kedeltemperaturen.
Overkogstermostaten afbryder blæser og sneglemotor, hvis anlægget koger. Hvis nedfaldsrøret bliver for varm, afbryder tilbagebrandsføleren styringen.
BIO 18 styringen viser kedel- og røgtemperatur på displayet.

Dokumentation til Bio 18

Bio 18 manual

Bio 18 brochure

Bio 18 manual - ny
Har du spørgsmål? Kontakt os på
2166 2288

 

­