­

Orlan Gasogen

Vi er din specialist i indjustering af din Orlan Gasogen trækedel

Hos NH Bioservice er vi specialist i at indstille og justere din Orlan Gasogen trækedel og har gennem vores samarbejde med både VVS Eksperten og VVS Grossisten indgående kendskab til både pilleovnen og dens muligheder.

Få din Orlan Gasogen trækedel indstillet korrekt og spar penge!

En korrekt indstillet kedel benytter mindre brændsel, giver en bedre forbrænding og skal ikke bruge ligeså store mængder brændsel på at opnå den ønskede temperatur. I sidste ende er et lavere brændselsforbrug lig med besparelser til dig.

Fakta om Orlan Gasogen trækedel.

Effektiv: Orlán kedlen har en ekstremt stabil termostatstyret forbrænding, hvilket giver dig store fordele i daglig brug. Den seneste teknologi er anvendt i udformning af brændkammeret. Dette giver en så høj forbrændingstemperatur at træet forgasses og man får et maximalt energiudbytte af træet. Dette gør også Orlán kedlen til en af de mest miljøvenlige kedler på markedet. Godkendt efter EN 303-5 klasse 3 (højeste klasse)

Funktionel: Orlán kedlen er udformet med funktionalitet i højsædet. Derfor er f.eks. Kontrolpanelet udformet på en enkel og brugervenlig måde, sådan at du, som bruger, kan udnytte kedlens egenskaber maximalt. Et andet eksempel er den store indfyringslåge, som er et stort plus i hverdagen. Valuta for pengene: En robust og gennemprøvet konstruktion borger for lang levetid. Høj kvalitet og specielt udvalgte komponenter giver mange års problemfri drift. Prisen er en positiv overraskelse.

Dokumentation til Orlan Gasogen kedel


Orlan Gasogen kedel

Har du spørgsmål? Kontakt os på
2166 2288

 

­